Ogame Geyikleri |
06-13-2009 | #1 |
VANDETTA
|
Ogame GeyikleriYaklaşık 1 sene ara verdikten sonra,50evrende ogameye tekrar başladım,bir ittifak sayfasına bakarken,nasıl bu kadar uzun süre bu oyunu bırakabildim diye söylenmedim değil hani,sanırım yine gecenin 3-4 lerinde kalkıp ardından işe gideceğim günler geri geldi,neyse sözünüü ettiğim ittifak sayfasından bir alıntı; iTTiFAK STRATEJiMiZ
1- BiR SALDiRiDAN BAHSEDERKEN ==> iNSALLAH 2- BiRiNE SALDIRIRKEN ==> BiSMiLLAH 3- SASIRIRSAK ==> ALLAH ALLAH 4- KENDiMiZE GUVENiRSEK ==> EVELALLAH 5- AZMEDERSEK ==> ALiMALLAH 6- KARSIMIZDAKi COK GUCLU GELiRSE ==> EYVALLAH 7- SONUNA KADAR GiTMEK iSTERSEK ==> YA ALLAH 8- TAAHUT EDERSEK ==> VALLAH BiLLAH 9- GUCSUZ DUSMANLAR CASUS SONDASI ATTIGINDA ==> FESUPHANALLAH 10- GUCSUZ DUSMANLAR SALDIRMAYA KALKARSA ==> HASBiNALLAH 11- BU DUSMANLARDAN SIKILIRSAK ==> iLLALLAH 12- BIR SALDIRIYA GECERKEN ==> ALLAH, ALLAH 13- SAVASI KAZANIRSAK ==> MASALLAH 14- SERT KAYAYA CARPARSAK ==> HAY ALLAH ¯`·_)(_/¯) ITTIFAK KURALLARI (¯\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\_)(_·`¯ 1-Deuterium tankeri yanında sigara içmek 2-Aynı sistemde mahalle kızlarına laf atmak sondalamak,gövde gösterisi yapmak 3-Gezegen yolunda gemi ile artistlik patinaj çekmek 4-Gemi camından çöp atmak, kabuklu yemiş yemek tükürmek 5-Gemilerin üstüne yazı yazmak ve deuteryumu su ile karıştırıp satmak 6-Harabe alanlarında tezgah kurmak gemi çalıp satmak 7-Kara borsadan gemi satmak,solar uyduya taş atmak 8-Hafif avcı dövüştürmek,karlı havalarda zincirsiz gemi sürmek 9-Ayda efkar dağıtmak,gemi tuvaletlerini pisletmek 10-Gemilere nitro ve lpg taktırmak 11-Gemileri modifiye etmek 12-Paslanmış metali satmak çizilmiş kristal ticareti yapmak 13-Hafif avcıdan kolu veya kafayı dışarı çıkarmak 14-Gemilere hava olsun diye ferrari,bmw,mercedes vb sahte amblem takmak ARTIK SERBESTTİR ! ! !
06-13-2009 | #2 |
Aragorn561
|
Cevap : Ogame Geyiklerisüper ama ilk bölümü ben başka oyunda görmüştüm bi ara imzama koymuştum ama bb code ekleyince falan uzun geldi :D teşekkürler