Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baydemir, baydemirin, eseri, hakkında, hayatı, kimdir, osman

Osman Baydemir (Osman Baydemir Kimdir? - Osman Baydemir'in Hayatı Ve Eseri Hakkında)

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Osman Baydemir (Osman Baydemir Kimdir? - Osman Baydemir'in Hayatı Ve Eseri Hakkında)

1971 yılında Diyarbakır'da doğdu Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, bir yıl serbest avukatlık yaptı 1995 yılında İnsan Hakları Derneği Diyarbakır Şubesi Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi 1995-2002 yılları arasında İHD Yönetim Kurulu üyeliği, Şube Başkanlığı ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu

3 Kasım 2002 seçimlerinde DEHAP listesinden Diyarbakır Milletvekili adayı oldu

Mayıs 2003-Aralık 2003 tarihleri arasında ABD'de İngilizce dil eğitimi aldı Diyarbakır Barosu, Toplumsal Hukuk Araştırma Vakfı üyelikleri yanı sıra, Göç ve İnsani Yardımlaşma Vakfı ve Türkiye İnsan Hakları Vakfı kurucu üyesi

İHD Genel Başkan Yardımcılarından Reyhan Yalçındağ ile evli

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com