Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Anne, Bebek & Oyuncak

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
100, biberon, cam, hayvancıklar, tombik, şaşkın

Tombik Şaşkın Hayvancıklar Cam Biberon 100 ML

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Markanın Ait Olduğu Ülke : Türkiye

Üretim Yeri: Türkiye

Kalite Belgeleri: EN 14350

Özellikleri:

Tombik cam biberonların üretim sürecinde bebek sağlığı ön planda tutularak en son teknoloji ile Avrupa Birliği standartlarına uygun, Bisfenol-A içermeyen (%0 BPA) en yüksek kalitede hammaddeler kullanılmıştır Bebeklerini cam biberon kullanarak beslemeyi tercih eden anneler için ideal çözüm olan Tombik cam biberonlar, ısıyı daha uzun süre muhafaza edebilir Küçük parçaları olmadığından kolay temizlenebilen Tombik biberonların kullanımı son derece kolaydır Üzerindeki net işaretler tam ölçümü garantiler ve bebeğin ne kadar beslendiğinden emin olmayı sağlar

Biberon, kapatma diskleri sayesinde süt ve mama saklama kabına dönüşür Kapatma diskleri, yolculuklarda, biberonun içindeki sıvının sızmadan taşınmasını sağlar

Fonksiyonları;

1-) Tatsız kokusuz silikon biberon emziği anne sütü ile biberonla beslemeyi birleştirmeyi kolaylaştırır

2-) Biberonlarla birlikte kullanmanız için standart ve damaklı olmak üzere seçim yapabileceğiniz iki tip Tombik

biberon emziği bulunur Bebeğin gelişimine uygun sıvı akışı için standart biberon emziklerinde 4, damaklı

biberon emziklerinde ise 3 farklı emzik deliği bulunur

Paket içeriği: 1 adet 100 ml cam biberon ve No1 standart biberon emziği içerir Halka renkleri farklılık gösterebilir

Ürün Madde İçeriği: Cam gövde, silikon emzik, polipropilen kapatma diski, kapak ve halka içerir

Temizlenme: Bulaşık makinesinde yıkanabilir, steril edilebilir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Kapasitesine Göre : 60-125 ml
  • Cam Ya da Polikarbonat : Cam
  • Seçenek : Yeşil
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
10,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com