Nick... |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nick...Dü$e kaLka qeLdik hayata dü$e kaLka öqRendik ya$amaYı heR deFasnda ßi $eKiLde tutunmaYa ÇaLı$tıkqene dü$tüm ama ßu sefeR kaLkamıyoRum yaRdm et aRtık yapamıYorumm çoğu kez denedim ama oLmuokii seni deiL ßeni sweßiLme ihtimaLini swioRummHer qeÇen dakikaya Lanet eDeRek sdCe seni ßekLi0Rum (!) her qeçeN saniyede dahada biR seviyoruM özLemeyi |ѕσηѕυzLυкDα кαчвσLαй нαчαLLєяiiм| Kalbim şimdi bir sokak çocuğu yalnız çaresizz we kimsesizz YasakLandın , Hep sakLandın ßu kaLpten kowuLdun Sen ısınıP uyumayı unut sarıLıp ağLamayıda ßénidé YakDın aH sénDé yaNaSın a$kım a$kLaRından ßuLasnn x! YüreĞinin qöTürdüğü yerLerde Tek ßaşına ağLayasınn Séni Dü$ündüm Yinéé ßir aTé$ Düştüü qönLümé Ne kadar Susamı$ım o SımsıCak Séwqiné ( GéL yanıma SarıL ßoynuma Uzat éLini ßir daHa ßırakma qeL sevqiLimm sokuL koynuma Hisset Tenimi ßir daha ßırakma Çünkü Sén ßénimsin , Çünkü Sén Hér$éyimsin âŜķ ĥěŖŜĕŷĕ ĎĕĝĕŔ !! (: Né aCı Hüzün qéLip qüCüyLé öWünüR ßir Hayat ßüyük Yasa ßir anda ßüRünüR qitmé kaL désém Dönüp Kızardım Kéndimé Yapamam qidemem sandınki vazqecemem artık yaLnız ; qecmişTe anındayım ßén éLLérini tutabiLméyi eskisi qibi öpebiLméyi Ama Dayan SewqiLim ßékLé ßéni yanına ßéndé qeLiyoRum az kaLdı Ték diLéğim ßénim oLman Sadece koLLaRımda uyuman Senden ßaşka kimse oLamaz dedim o zaman x! Kara qécéLér Yiné Séni HécéLéR Düşümé qiRi$iné TatLı qüLü$üné ßéni öpü$üné PusLu ßakı$ına ßırakıp akı$ına SarıLıp yaTı$ına MüptéLayım (!) ßi$éy waR aRamızda onu buLdukca KaybédiyoRuZzZ Sén Son a$kım Son Umut ^ m oL oLuRmu ? Sénsizde Düşermiş takwimde qünLéR unut Diyordunda unuttum işTéé ! " unuttum " démék ßiLé HatırLamakdır ßir sevmek ßin defa öLmek Demekmiş Sévdan ßir Atéş oLduu ßéndé GönLüm bir DéLi ÇoşTuu SénDé Kimé dokunuR éLLéRim ; Kimi qöRür qözLéRim NéyLéyim ßén SiyaH Diyincé ßéyaz DéméYén ManiTaYı Aşk DérKén ? Toz pémbéhayaLLéR waRDıı ; Pémbési qitti Tozu kaLdıı ^^ ßu né ßiçim Aşk TükeTir aDamı AyrıLık iLacın oLmadı mı , Son Sözü SöyLédim KoymaDı mıı ? |
|