|
|
Konu Araçları |
flaş, sevgilisyile, yakalandı, yeni, yesimciwciw |
Flaş Flaş Flaş Yesimciwciw Yeni Sevgilisyile Yakalandı |
05-01-2009 | #1 |
TiFus
|
Flaş Flaş Flaş Yesimciwciw Yeni Sevgilisyile YakalandıForumSinsi'de AYIN ÜYESİ OLAN yesim'in GECE HAYATI ; HERGÜN YENİ BİR AŞK'A ATILAN YEŞİM ANKARA'DA SWETREYT BAR'DA YENİ SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ İste yesimciwciw'in Yeni Erkek Arkadaşı ; yesim'ide tebrik ederiz çok yakışıklı bir erkek bulmuş gözleride yeşil karizma adam ödülüne layık Yesimle birlikte görünen çift kameraları gördükten sonra aşağıdaki Son model Dolmuş'a binerek olay yerinden uzaklaştı Kameramanlar yesimciwciw ve sevgilisini takip ettiler Uzun bir yolculuğun ardından yesimciwciw'in evine geldiler ; ANTİ YEŞİM ANA HABER BÜLTENİNİN SONUNA GELDİK BİR DAHAKİ ANTİ YEŞİM HABERLERİNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE BY BY |
Cevap : Flaş Flaş Flaş Yesimciwciw Yeni Sevgilisyile Yakalandı |
05-02-2009 | #2 |
TiFus
|
Cevap : Flaş Flaş Flaş Yesimciwciw Yeni Sevgilisyile Yakalandıyesimciwciw görmedi hayla sanırım =) |
05-02-2009 | #3 |
yesimciwciw
|
Cevap : Flaş Flaş Flaş Yesimciwciw Yeni Sevgilisyile YakalandıGüldüm güldüm koptummm gülmekten hatta süper olmuş emeğine sağlık arkadaşım:) Çook yakışıklıymış erkek arkadaşım ona bakmaya kıyamadım bu yüzden Allah'a yakın bana uzak olsun :):):):)
05-02-2009 | #4 |
TiFus
|
Cevap : Flaş Flaş Flaş Yesimciwciw Yeni Sevgilisyile YakalandıÇok yakıştınız arkadaşım boşwer allahada yakın sana daha daha yakın olsun =))) aaa kıskandım bak sizi Bak bude benimki ; Bu akşam kahve içmeye bekleriz |
05-02-2009 | #5 |
yesimciwciw
|
05-02-2009 | #6 |
TiFus
|
Cevap : Flaş Flaş Flaş Yesimciwciw Yeni Sevgilisyile YakalandıAslında Paris Hilton ile birlikteydim sıkıldım bende artık Ancelina Coli ile Arkadaş oldum =))) Kız arkadaşım olur kendisi =)) |
05-02-2009 | #7 |
yesimciwciw
|
05-02-2009 | #8 |
TiFus
|
05-02-2009 | #9 |
yesimciwciw
|
05-02-2009 | #10 |
TiFus
|
Cevap : Flaş Flaş Flaş Yesimciwciw Yeni Sevgilisyile YakalandıHele bir dediğimi yapmasın anında Paris Hilton'a giderim |
05-02-2009 | #11 |
aysem
|
Cevap : Flaş Flaş Flaş Yesimciwciw Yeni Sevgilisyile Yakalandıcok sekersınız be aaa |
05-02-2009 | #12 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Flaş Flaş Flaş Yesimciwciw Yeni Sevgilisyile YakalandıYeşimcivciv arkadaşına bayıldımtanışmak isterim |
05-02-2009 | #13 |
TiFus
|
Cevap : Flaş Flaş Flaş Yesimciwciw Yeni Sevgilisyile YakalandıŞengül istersen sanada ayarlayım 1 tane =))))) |
05-02-2009 | #14 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Flaş Flaş Flaş Yesimciwciw Yeni Sevgilisyile Yakalandıistemem kalsın |
05-03-2009 | #15 |
TiFus
|
Cevap : Flaş Flaş Flaş Yesimciwciw Yeni Sevgilisyile YakalandıŞaka yapmıştım bu kadar yakışıklı bir erkek ancak yeşim'e layık olur çok yakışıyorlar =)) |
|