Smileyler Evlenirse |
04-30-2009 | #1 |
GöKKuŞaĞı
|
Smileyler Evlenirsedaha küçükken okul korosuna katılarak müziği ne kadar sevdiğini gösterdi küçüklüğünden beri hep hayali şarkıcı olmaktı ama babası onun şarkıcı olmasını istemiyordu smiley geceler boyu böyle ağladı ve sonunda babasını ikna etti artık similey smiley aleminde en önde gelen isimlerden biriydi hayyranları onun şarkılarıyla coşuyordu özelliklede genç kız smileylerin ilgisi onu çok mutlu ediyordu ama bir gün hiç ummadığı bir anda aşık oldu genç kız onu istemiyordu ve ne yaptıysa gönlünü alamadı en sonunda ona serenat yaparak sevdiğinin gönlünü almayı başardı kısa bir süre sonra evlendiler ve çok mutlu oldular ve sonuç->> nur topu gibi bir çocukları oldu ama amaaaaaaaaaaaa vee evlendikten bir kaç gün sonra hanımmm yemek hazırmııı (bi kaç dk sonra) hanımmmmmmmmmm pantolonumu ütüledinmi hanımmmmm bu camların hali ne böyle veee kadın tamam bey hemen yapıyorum şimdi hepsini nerden evlendim ben bu adamla Allahım sen sabır ver bana senle evleneceğime kasap rüstemle evlenseydim keşke vee sonuç sen bir daha bu eve adımını atda göreyim git ananın dizinin dibinde otur yeter senden çektiğimfln filan
06-04-2009 | #2 |
KRDNZ
|
Cevap : Smileyler EvlenirseSmiley bile olsa erkek erkektir |
|