|
|
Konu Araçları |
defy, givenchyno, serum, surgetıcs, wrınkle |
GivenchyNo Surgetıcs Wrınkle Defy Serum 50 Ml |
09-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
GivenchyNo Surgetıcs Wrınkle Defy Serum 50 MlGivenchyNo Surgetıcs Wrınkle Defy Serum 50 Ml Ürün Kullanımı 1 ADIM: Cilt yıkandıktan ve kurulandıktan sonra, özellikle kırışıkların bulunduğu bölgeye dikkatlice ve hafifçe masaj yapılır Bu masaj mikrosirkülasyonu aktive etmek için baş parmak ile işaret parmağı arasında cildi havalandırmak şeklinde uygulanmalıdır 2 ADIM: 2-3 damla serum tüm yüz ve boyun bölgesine uygulanır Kırışıkların bulunduğu bölgeler küçük dairesel hareketlerle işaret parmağı yardımıyla ovulur Ürünün tamamen emilmesi için birkaç dakika beklenir 3 ADIM: Az miktar krem avuç içinde hafifçe ısıtıldıktan sonra hafif vuruş hareketleriyle göz çevresi hariç tüm yüze (alından şakaklara doğru ve yanaklardan kulaklara doğru) uygulanır Boyun bölgesinde de göğüs kısmından çeneye doğru masaj yapılarak uygulama bitirilirCilt Tipi Ogun cilt / 35 yaş ve sonrası için uygundurÜrün Özellikleri Ürün içeriğinde bulunan ''cica-benzeri kompleks'' fibroplastları harekete geçirerek cildin doğal iyileşme sürecini yeniden başlatır ve her tip kırışıklığın iç kısımlarını hedef alır Kompleks 3 farklı maddeden meydana gelir Marine kolajen(bitki bazlı kolajen) : kırışıkların üzerini örter ve kırışıkları doldurur Toniskin : fibroplastların çukur kısımlara yeniden göç etmesini ve çoğalmasını sağlar Hücre stoklarını yeniden yapılandırır Matrixyl : destek ağının yeniden yapılanması için kolajen liflerinin yenşden sentezlenmesini başlatır Ayrıca ürünün içinde No Surgetics serisinin orjinal 3lü etkisi mevcuttur (peeling etkisi, kolajen enjeksiyon etkisi ve d'compress etkisi)Ürün Avantajları Kırışıklarda derinlik, sayı, bölge ve uzunluk olarak azalma meydana gelir 4 haftalık bakım sonrasında cilt yeniden yapılanır ve canlanır Mimik çizgilerinde rahatlama gözlemlenir Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 06092012 220,00 TL |
|