En Komik Azeri Sözleri |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
En Komik Azeri SözleriAzeri Sözleri Komik Komik Azeri Sözleri Sene bu mesajı deyil üreyimi yollamaq isterdim, telefonu deyil elimi tutmani isterdim, mesaja deyil gozlerime baxib seni sevirem demeni isterdim Seher yemek yeye bilmirem,chunki seni dushunurem,gunorta yemek yeye bilmirem, chunki seni dushunurem,axsham yemek yeye bilmirem,chunki seni dushunuremGece yata bilmirem,chunki acam Yagisi sevirem deyirsen yagis yaganda çetirini açirsan, günesi sevirem deyirsen günes çixanda perdeni qapatirsan, küleyi sevirem deyirsen esende pencereni ortürsen ve men de bundan gorxuram! Çünkü meni de Sevdiyini soyleyirsen! Dunyani gozel oldugu uchun deyil , ichinde sen oldugun uchun sevirem Sene bir shey deyecem, amma qorxma Bu gun hekime getdim boyreyimde dash tapdilar, ureyimde de seni Sen meni sev,men seni sevim Sen menin için yan Men seni severah yanim dutuşim Glasik eşk neyse onu yaşiyah Ya da sevme haberin olmasın Men sana sevdalanıp dolaşim Platonik eşk neyse onu yaşiyah Sevdada oturah, yiyah içah Elele olah, gan kusah Tombilik eşk neyse onu yaşiyah İstersen sevdandan kendimi kesim Saımı solumu doğriyim biçim Psikopatik eşk neyse onu yaşiyah Eyle sevah ki gara sevda olah Araplara benziyeh gapgara olah Gara eşk neyse onu yaşiyah Yalan söylemiyah, hep dogru diyah Beraber oturah beraber yiyah Realist eşk neyse onu yaşiyah Birbirimize türkü söyliyah,mizildiyah Elele tarlalarda, bostanlarda gezah Romantik eşk neyse onu yaşiyah Kediyi, gudiği sen diye sevim Sen de horozi, guliği men diye sev Sembolik eşk neyse onu yaşiyah Gel elele tutuşip kendimizi elehtriğa verah Zangir zangir titriyah, ölmiyah Elektronik eşk neyse onu yaşiyah Ahırlarda, komlarda buluşah Tezek agalahlarının dibinde oturah Otantik eşk neyse onu yaşiyah Sozlerim seni uzurse susaram bir daha danishmaram, eger varligim seni narahat edirse olerem bir daha qarshina chixmaram, eger narahat eden sevgimdise, bagishla ona hechne ede bilmerem |
|