Adele Make You Feel My Love Şarkı Sözü Türkçe |
09-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adele Make You Feel My Love Şarkı Sözü TürkçeAdele Make You Feel My Love Şarkı Sözü Adele Make You Feel My Love Şarkı Sözü çeviri When the rain is blowing in your face Rüzgâr yüzüne vururken And the whole world is on your case Ve tüm dünya senin durumundayken I could offer you a warm embrace Sana sıcak bir kucaklaşma teklif edebilirim To make you feel my love Sana aşkımı hissettirmek için When the evening shadowsthe stars appear Akşam gölgelenirken ve yıldızlar belirirken And there is no one there to dry your tears Ve orada gözyaşlarını kurutacak kimse yokken I could hold you for a million years Ben sana sarılabilirim bir milyon yıl için To make you feel my love Sana aşkımı hissettirmek için I know you havent made your mind up yet Henüz aklını başına alamadığını biliyorum But i would never do you wrong Ama sana asla yanlış yapmayacağım Ive known it from the moment that we met Bunu tanıştığımız andan beri biliyorum No doubt in my mind you belong Aklımda senin nereye ait olduğuna dair hiç şüphem yok Id go hungry id go blackblue Acıkırım, kasvete ve kedere bürünürüm Id go crawling down the avenue Caddede sürünürüm No theres nothing that i wouldnt do Hayır, yapamayacağım hiçbir şey yok To make you feel my love Sana aşkımı hissettirmek için The storms are raging on the rolling sea Fırtınalar yayılan denizi azarlıyor And on the highway of regret Ve pişmanlığın otoyolunda Though winds of change are blowing wildfree Değişim rüzgârları vahşi ve özgürce vurduğu halde You aint seen nothing me yet Sen henüz benim gibi hiçbir şey görmedin I could make you happy make your dreams come true Seni mutlu edebilirdim, rüyalarını gerçekleştirebilirdim Nothing that i wouldnt do Yapamayacağım hiçbir şey yok Go to the ends of the earth for you Senin için dünyanın sona giderim To make you feel my love Sana aşkımı hissettirebilmek için To make you feel my love Sana aşkımı hissettirebilmek için alıntı |
|