ßekle Yol(Un)Dayım |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
ßekle Yol(Un)Dayım" Kaç kez kimlik değiştirdim seni sevebilmek için " defalarca Kaç kez yitirdim kendimi Kaç kez kayboldum kaç kez sende buldum kaç kez durdum Unuttum! Bölündüğüm ruhların sayısını unuttum! Seni sevmek 'çok' olmayı gerektiriyordu; oldum! Bazen öylesine inatçı seni sevebilmek için Sana direnmek için Bölünen kimliğim Lime lime olmuş hiçliğim Bazen suskun bazen hırçın bazen durgun bazen de solgun ama hep sende Yitirdim kendimi dün gece Bir de baktım ki yoktum! ben sandığım ruhların ve bazen bedenlerin hiç biri ben değildim ben neredeyim? sen neredeydin? ahh kimbilir kaç kez öldüm yeniden doğdum baştan başladım aşktan başladım saymadım sana yetişmeye çalışırken kendimin gerisinde kaldım artık yokum! seni sevmek için başka bir kostüm giyinmeye gidiyorum şimdi daha az iç kan(a)ması daha çok direnci olan yeni bir ruh alacağım dolaptan fazla uzun sürmez merak etme birazdan yanında olurum bu kaç mı oldu? sorma! unuttum yorulmadım! yılmadım seni sevmek için kendimi içimden uğurladım bekle yol[unda]yım |
|