Ne Diyebilirimki. |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Diyebilirimki.Ne diyebilirim ki sana seni seviyorum demekten başka… Nasıl gösterebilirim sana nasıl delice tutkun olduğumu… Kalbim bu denli acırken yokluğunda ne yapabilirim ki neyle uğraşabilirim ki acımı dindirmek için… Ne yapabilirim ne diyebilirim ki sana seni seviyorum demekten başka Sen benim için apayrıydın hayatım canım mutluluğum varlığım yokluğumdun… Hem her şeyimdin hem de hiçbir şeyimdin Aslında hiçbir şeyimde sendin… Her şeyimi sen yaptıktan sonra varlığın bütün benliğimi ele geçirdikten sonra hiçbir şeyim de sen olmuştun… Sabah kalktığımda ve gece tekrar o buz gibi karanlık odama döndüğümde gözlerimden akan yaşların sebebi sendin… Sen benim hem her şeyim hem de hiçbir şeyimdin… Çaresizliğin en kuytu yanlarında içimi ısıtan bahar güneşimdin sen benim… Varlığım ve yokluğumdun… Sen benim gökyüzündeki en meşhur ve en nadir bulunan çiçeğiydin… Her nadir bulunan çiçek gibi sen de terk edip gittin beni… Mutluğum seninle başlamıştı mutsuzluğumda senin gidişinle başladı her şey ne kadar benzer öyle değil mi? Sen benim hem her şeyim hem de hiçbir şeyimdin…aslında hiçbir şeyimde sendinHer şeyimi sen yaptıktan sonra varlığınla beni kendini tutkun ettikten sonra ne diyebilirim ki seni seviyorum demekten başka nasıl gösterebilirim ki sana delice tutkun olduğumu… |
|