Herşey Aynı |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Herşey AynıDün umutLa yarını bekLiyordum herşey güzeL oLsun diye Bugün oLdu herşey yine aynı Şimdi yarın için umut etmek için açtım avuçLarımı baktım Yaradanıma Sonra Ters çevirdim eLLerimi indirdim yere doğru Farkına vardım ki umut edecek bir yarınım kaLmamıştı artık BeL ki demek yerine asLa keLimesini getirdim lugatLarımın arasını BeLkiLeri siLdim bazenLeri kaLdırdım geçti bitti gitti asLaLarı getirdim Çokmu karamsarım demek öyLe düşünüyorsun AsLında ben çok umut doLuydum yaşadıkça karamsarLaştım AydınLıkLarımı rafa, rafta ki karanLığı gündüzLerime bir perde gibi çektim Ne görecek bir gündüzüm kaLsın istedim ne de her gece bitişin de doğacak oLan güneşi görmek isterim Ne yapaLım hayat diyorLar çok acımasız katıLmıyorum ben buna hayatı acımasız yapanLarda bizLeriz Ne ekersen onu biçersin diye bir söz canLandı hafızamda birden bire çizgi fiLm karakterLerinin başında yanan ampuL misaLi Demek ki ben rüzgar ektim, Fırtına biçiyorum Yine de etmiyorum EyvaLLah ! Rüzgar ektiysem Fırtınasın da son gücüme kadar dururum eveLAllah duramadığım yerde Diz çöküşLerimi izLersin bir çift bakışLa ve oLur ya beL ki arkamdan bir iki güzeL söz söyLeyiverirsin GeLdi biraz umutLuydu beL ki bir o kadar umutsuz Gitti ve giderken karanLığını da yanında götürdü çünkü onun tek sevgiLisi içinde biLmeden yaşadığı karanLığıydı Bir başLangıçtı Sonun eserini oLuşturan ! BaşLadı ve Bitirdi |
|