Bunlarda Yanlış Numara Diyalogları |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlarda Yanlış Numara Diyalogları1- dülülü dülülü - alo? - - alo? - ee pardon yanlis mi aradim acaba? - ne biliym kardesim kimi aradin ki? - pardon yanlis aradim diiiiiiiiiiiiittttttttttt 2arkadaş yanımda babasını arıyor: - baba naber? - sağol yavrum sen nasılsın? - iyiyim de arkadan müzik sesleri falan geliyo ne o parti falan mı? - hehe makamdan da mı çıkaramadın? - ne makamı ya? - ezan okunuyor evladım 3arkada$in evi aranir -napiyosunuz olm gelmiyo musunuz? -olm tamam taksideyiz geldik sayilir -zeki çocuk sizin evi aradim da ordan konu$uyoruz su an -eöö 4- anne kiminle konuşuyorsun? - telefonla 5- efendim - yayına bağlancaktım ben - ne yayını - soruyu biliyorum cevap vercem - oğlum sen misin? - baba?!? <hasssiktirr> ehehe seni mi aradım ben - kimi arayacaktın - boşver baba - iyi misin - aslında pek diilim 6anneanne fen lisesi'nde yatılı kalan kardeşi arar gel gör ki numarayı yanlış çevirir telefonu görevli açar g: aydın kapalı cezaevi buyrun a: pardon oğlum der ve kapatır akabinde anneanne anneyi arar ve ağlamaya başlar - bu kızın ne işi var cezaevinde olaylara mı karışmış? bir başına bıraktınız oralarda el kadar yavrucağzı aklını çeldiler 7nerdesin sen? -burda -e buraya gelecektin hani -e zaten burdayım -nasil yani gelmeyecek misin beklemeyeyim mi? -nereye buraya mı? -hö? (sessizlik) ay kimsiniz siz? -muhtemelen aramadığınız kişiyim -manyak mısın kardeşim ya cat! 8a- alo iyi günler beyefendi s- iyi günler a- ben üzücü bi haber vereceğim ama malesef hede hodo beyi kaybettik s- allah allah nereye gitmiş olabilir ki koca adam a- ???? a- öyle değil beyefendi öldü demek istemiştim s- hadi yaa geçmiş olsun a- neyse iyi günler 9bir kiz icin en kotu seylerden birisi tirim tirimmm - alooo - kemal naber? - hoho yalis numara beyfendi - ya kemal yok mu amca - seni duymuyor musun esseogluessek erkek sesi mi var bende ne kemal'i ne amcasi 10-alo hasani versene ? -hasan diye biri yok burda -dalga gecmesene karde$im ver hasani i$imiz var! alala! nelerle ugra$iyoruz 11gürleme ses tonuyla -hamza abi!!?!?!?! -alo ? -hamza abi!?!??! -bismillahirahmanirahim -hazma abi?!?!?! -kardeşim ben ahmet yok öyle biri -sen olduğunu biliorum hamza abi?=!?!?!?! -ya valla ben deilim -it oğlu it sana parada vermiştir başkası çıkması için telefona hamza abi?!?!?!? -ya şey walla deil ben ahmet (korkmuştur) 12capital radio'nun yayına başladığı ilk yıllar ankara: + kepitıl reyğdyo iyigünleğğğrr - alö iygünner ben parça isteyeceğidim? + buyrun beyefendi isteğinizi alalım - orhan gencebaydan batsın bu dünyayı istiyom + eeamm özür dileriz beyefendi kepitıl reyğdyo'da sadece ingilizce parçaları çalıyoğruz - eeee o zaman ümit besen'den "i love you i love you do you love me yes i do" olsun + ?!? - noldu deycek laf bulamadın demi lan kepitıl 13-alo ahmet orda mı? -yanlış numara burda ahmet diye biri yok -yok mu alla alla yani sen ahmet değil misin -hayır değilim -peki sen kimsin? -?! 14+alo? -ayşea? +ne?yok amca burda öyle biri -biliyorum orda olduğunu uzatma da ver işte!! +nasıl ya? yanlış numara amca! -ben yabancı değilim necati de sen tanır o +haspinallaaa amca yok diyorum bi siktr git ya -hhhmnnggyhhmm ben onun 15(mesude)- gız gunadın gahmedin ni ? (mor)- ığalo (mesude)- rahimeee sane deon gı (mor)-kimi arıyosunuz?? (mesude)- benim gı otbise nerden binecen deon (mor)- (bu sırada uyanır) yanlış numara kaardeşimm (mesude)- ben rahimeyi ariyodun (mor)- yanlış dedim ya (mesude)- ha evde yoh deon (mor)- manyak mısın teyze ya sabahın köründe bi siktir git (mesude)- eyi o zaman gı ben binion sen soylersin rahimeye he mi 16- alo hikmet abinin evi mi? - hayir degil yanlis numara - yanlissa niye telefonu aciyorsun karde$im? (chotaa!) - ?? 17-alo -sinem -yanlış numara galiba -öyle mi özür dilerim -önemli değil -siz kimsiniz bu arada -ne farkeder nasılsa yanlış numara -haklısınız pardon Alıntı |
|