Yitirilen |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
YitirilenOlaki yürürüm bir baska aşk'a Yada yürürüm mavi olmayan bir gülüşe Unutmaki tek A$K olduğum sensin A$ık olduğum değil Karanlıkla süzülüyor içime yıkım Dur diyorum yıkıyorum Uçurumları baş ucuma koyuyorum sonra Okşuyorum rüzgarda saçlarını Sıcak ılık bir koku siniyor yüreğime Gitme diyorum düşüyorum Sonra beni soruyorlar bana Tanımıyorum diyorum Daha hiç karşılaşmadık Ayni cizgide bilge susuşumu dinliyorlar Ben sustukça Yazık,bir çığlığın doğuşu gibi ölüyorlar; Önce bir bir, sonra hepsi Sonra bir uçurumlar kaliyor birde yikimlar Verilen hersey borçmus gibi alınıyor Önce bir bir sonra hepsi Sonra bir ben kalıyorum, birde yalnızlık Uçurumlar, yikimlar, ben ve yalnizlik Zorlu bir savaşın unutulmuş cesetleri gibi Yatıyoruz yan yana Öpüşüoruz, sevişiyoruz da hatta Her sey oyun yasaklarina uygun Bir günah oluyor sonra Tek umudumuzu göğe gelin ediyoruz Telli, kanlı düğün işte Üşüyor saçlarin biliyorum dargınmısın? Bu baharda mayısa bıraktığım gibi misin hala? Vurulmuş çocuk gibi büyümemiş yüreğindeki hüzün Hala kaçıyormusun zamansız Gözlerini bırakarak birilerinden Hala ellerinden tutup sevgileri Hala öyle soğuk bir gök Hala öyle yerini yurdunu bulamamış bir mavi Dipsiz kuyuya salıyormusun ağlı***** Küçücük bir dokunusla son sevilen olabiliyormusun? Kendin kadar aklımdasın Ve aşkını saşırmış bir tanrı Coğalan sızısıyla mutlu bir yara Öyle misin mavi gözlü sarı saçlı yoldaşım Öyle bıraktığım gibimisin?? Gerçeği yakmada hala ustamısın Yoksa çırakmı yanarken yollarda Saçlarıma dolanan aydınlığımsın Somutlaştıramadığım tek imgemsin Şiirde anlattıkça eksilen tek anlam Hala bıraktığım gibimisin?? Yoksa beni bıraktığın gibi mi?? Kaç mevsimsiz kar düştü toprağıma Hala bıraktığım gibi misin?? Umut aLtınçaĞ (SesLi dinLemenizi Tavsiye Ederim) |
|