Ayrılıkların Şairi... |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayrılıkların Şairi...Ben ayriliklarin sairi Yalnizlarin ozaniyim Sen masallar okurken daha Ben acilarin Ben agitlarin yazaniyim Haklisin aramizda daglar denizler var Haklisin aramizda ucurumlar Senin sevdalarin uc gunluk masal Benim sevdalarim Allah'ina kadar Elma sekerimi sandin aski? Ne siirin siir ne sarkin sarki Hele bir kirilsin felegin carki İste ben o zaman gorurum seni Hala "Tahta masalara" yaziyorsam adini "Ask kitaplarinda" ariyorsam tarifini askin "Kahir mektuplarinda" yeniden buluyorsam seni Ve "islak mendillere" siliyorsam gozyaslarimi "Eyvahlar" cekiyorsam her biten askin ardindan "Bana sor ayriligi-yalnizligi bana sor" diye haykiriyorsam Ve "sabahci kahvelerinde" bir cay gibi demliyorsam hasretini Ve "inadina" ozluyorsam o "cay karasi" gozlerini Bilki bu seni erkekce sevdigimdendir Bu benim ilk aldanisim degil Bu benim son yikilisim degil Birak bu sahte gozyaslarini Birak bu masum bakislarini Uzulme "benim icin uzulme" Uzulme bu son icin uzulme Ben yeterim kendime Varsin da bir dag gibi buyusun hasretim icimde Varsin da her gece bir kemanin tellerinde ezilsin kalbim Varsin da bir daha degmesin ellerime ellerin Asla pisman degilim Hatirla bir adam diyordun hatirla Omur boyu sevsin beni omur boyu Iste o deli Iste o cilgin iste "o adam benim" Cunku ben "Aski olumsuz bilenlerdenim" AhmetSelçuk İlkan |
|