Türk Hava Yolları |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Hava Yollarıgeçenlerde thy müşteri temsilcileri ile görüşüp biletime işlem yaptırmak istedim belirli yere kadar işlemleri telefondan halledebiliyorsunuz ama bizzat satış ofisine gidip işlemlerinizi sonlandırmak gerekiyor bu durumda en yakın şubesini sordum havaalanı merkez şubemize gidin 7/24 açıktır dediler süper o zaman deyip, havaalanına gittim havaalanında türk hava yollarına ait ne check in bankolarında ne de satış ofsinde bir Allah'ın kulu yokyarım saat bekledim hala gelen giden yok tamam uçuşları yok ondan check in bankoları bomboş olabilir ama satış ofisi yani 7/24 açık olan satış ofislerinde kimsenin olmayışı çok enteresan geldi havaalanı danışmasını ayağa kaldırarak thy yetkililerinden birisinin anons edilmesini istedim ve üzerine bir yarım saat daha bekledim en sonunda thy rozetli birileri dökülmeye başladı 7/24 anlayışınız buysa tebrik ediyorum dedim özür dileriz olaganüstü bi toplantımız vardı diye cevap verdiler anlamıyorum bu derece adını yazdırmış, herkese kendini tanıtmış bir şirketin toplantıları bu şekilde müşteriyi mağdur edecek bir şekildemi geçiyor yoksa bu elemanlar amann bi iki saat kaytarsak bundan genel müdürülüğün haberi nerden olacak mantığında mı hareket ediyorlar böyle olsa bile genel müdürlük bunları denetlemiyor mu? ben oradayken çalan o kadar telefona cevap verebilecek birinin olmayışı, benim ile beraber bekleyen 5 müşterinin sabrının zorlanışı, şirketin bilet fiyatları ile ters orantılı olsa gerek |
|