Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
box, inca, itan18, lcd

İnca Lcd Tv Box İt-An18

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnca Lcd Tv Box İt-An18

Eğer ki LCD ya da CRT bilgisayar monitörünüzü tv olarak kullanmak istyorsanız bu ürünü kullanabilirsiniz üzerinde S-Video, composite, VGA girişleri bulunuyor Bunları VGA çıkış ile monitöre bağlıyorsunuz Aslında yüksek çözünürlükleri destekliyor gibi görünüyor ancak ben tam kullanamadım, sanırım monitörüm crt olduğu için Ses çıkışı çok kaliteli değil, yani eğer ki birden fazla ses girişini tek çıkışla kullanmak zorunda değilseniz direk bağlamanızı tavsiye ederim Görüntü kalitesinde herhangi bir sorun yok, ancak tv alıcısını çok detaylı deneme imkanım olmadı, bir defa denemek için bağladığımda çok da başarılı olmadığını gördüm ancak ayarlarını kurcalama imkanım olmadı Yine de parasına göre işini yapıyor Yanlış anlaşılmasın usb veya bilgisayara görüntü aktarmak gibi bir özelliği ya da bağlantısı bulunmuyor İyi yanı hem ntsc hem de pal renk sistemlerini destekliyor olması

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com