Sevince Hz. Enese Gibi Sevmek |
09-15-2008 | #1 |
|
Sevince Hz. Enese Gibi SevmekEnes bin Malik Radıyallahu Aleyh anlatıyor ; Rasuli ekrem sallallahu Aleyhi vessellem den Hz Ebu Bekirin üstünlüklerini işitirHayrette kalırdım Serveri alem ahirete teşrif ettikten sonra kendisini bir gün rüyamda gördümÖnünde bir tabak vardı Ya Rasulallah! Hak Tealanın sana verdiği nimetten ,Banada bağışla! dedim Bana bir hurma verdiYine istedim bir tane daha verdiler Böylece dokuz hurma olmuştu, uyandımDokuz hurma elimde idi HZ Bilal-i Habeşi Ezan okuyordu Mescide gidip ,sabah namazını Hz Ebu Bekir Radiyallahu Aleyhin arkasında kıldım Başımı kaldırınca,Hz Ebu Bekir Radiyallahu Aleyhin arkasını mihraba vermiş oturduğunu gördüm Rüyamda ,Rasuli Ekremin Önünde gördüğüm,hurma tabağı, Hz EbuBekir Radiyallahu Aaleyhin Önünde,duruyordu Ey Allahın Rasülülünün Halifesi ! Allahu Tealanın, sana ihsan ettigi nimetlerden banada ver! dedim Bir tane verdiBir daha istedim yine istedim, yine verdidokuz hurma oldu Yine istedim Ey !Enes! Gece Rasuli Ekrem, sana bundan fazla verdiyse bende vereyim buyurdu Selam olsun böyle sevenlere Milyonlarca selatü selam bütün ihtiram sana Hakkın habibi gönüllerin tabibiYARASULALLAH |
Cevap : Sevince Hz. Enese Gibi Sevmek |
09-15-2008 | #2 |
ASUD€
|
Cevap : Sevince Hz. Enese Gibi Sevmekallah razı olsun |
Cevap : Sevince Hz. Enese Gibi Sevmek |
09-15-2008 | #3 |
|
Cevap : Sevince Hz. Enese Gibi Sevmekcümlemizden |
|