Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gümrük, mallari, tasis

Tasis- Gümrük Mallari

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tasis- Gümrük Mallari

gümrükte kalan veya gecemeyen mallari resmi magaza olan tasis satiyor dolayisi ile her hafta ne tur mallarin gelecegi belli olmuyor yolum duserse ugradigim magazada en cok orjinal markali oyuncaklari inanilmaz ucuz fiyata alabiliyorum ornegin yurutec arabasi toys r us markali normal fiyati 60-90 ytl iken ben burdan 15 ytl ye aldim burdaki mallar defolu degildir cok uygun spor ayakkabisindan tesadufen ustunuze uyan pantolon, ceket yada camasir makinasi, buzdoloabi da bulabilirsiniz ama iceride duzen yoktur, cok karisiktir saticilari cok kibardir ve ellerinden gelen yardimi yaparlar onlar aslinda memurdur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com