Mühendis Fıkraları |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mühendis FıkralarıMühendis Fıkraları Üç isletmeci ve üç muhendis is icabi trenle bir seyahate cikacaklardir Tren garinda üç isletmeci uc bilet aldigi halde, muhendisler yalnizca bir tane alirlar Isletmeciler bunun sebebini sorduklarindaysa, "Bekleyin ve görün" derler Trene binerler, bir sure sonra üç muhendis kalkip beraberce tuvalete gider Konduktor gelir, üç isletmeciden üç bileti aldiktan sonra tuvaletin kapisini calar,"biletiniz lutfen" der Muhendislerden biri eliyle bileti disari uzatir Isletmeciler de bunu gorurler Artik taktigi kapmislardir Donus zamani gelmistir, yine gar dalardir Isletmeciler gidip bir bilet alirlar Bakarlar muhendisler bu sefer hic bilet almiyor, saskinlikla yine sebebini sorarlar, "Bekleyin ve görün" der yine muhendisler Yolculuk baslar Isletmeciler beraberce kalkip tuvalete giderler, ardindan da muhendisler de karsisindaki tuvalete Konduktorun gelmesine yakin, muhendislerden biri disari cikar, karsidaki tuvaletin kapisini tiklatip "biletiniz lütfen" der Acilan kapidan bir el bileti uzatir Bileti alan muhendis diğer tuvalete geri girer Bir rahip,bir doktor ve bir muhendis golf sahasinin boşalmasini beklemektedirler Muhendis:"Bu adamlar ne yapiyor boyle, 15 dakikadir bitirmelerini bekliyoruz" Doktor: "Bilmiyorum ama hiç böyle bir saçmalik görmedim" Rahip: "Iste gorevli geliyor, onunla konusalim" Rahip: "Merhaba, Şu anda sahada olan grup ne zaman cikacak, neden bu kadar yavaslar?" Gorevli: "Evet onlar kör itfaiyeciler Kulubumuzde gecen sene cikan yanginda gozlerini kaybettiler Bu yuzden istedikleri zaman burada ucretsiz oynamalarina izin verildi Rahip:"Ne kadar üzücü, bu akşam onlar icin dua edecegim" Doktor: "Cok guzel bir fikir, ben de hastanedeki doktor arkadaslarla konusup onlar icin bir seyler yapabilir miyiz diye bakacagim" Muhendis: "Bu adamlar neden geceleri oynamiyorlar?" |
|