Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilimi, bilkent, bölümü, siyaset, üniversitesi

Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü

Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü, Bilkent Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi içindeki beş bölümden biridir Bölüm başkanlığını Metin Heper yapmaktadır
Bölüm öğretim üyeleri kendi alanlarında dünyanın önde gelen üniversitelerinde eğitim almışlardır Bölümde yirmi üç akademisyen görev almaktadır Bölüm, her yıl yüz kırk öğrenci almaktadır
Londra Üniversitesi'nin Siyaset Bilimi Bölümü öğretim üyelerinden Dr Simon Hix, 1997-2001 yıllarında dünyadaki en prestijli siyaset bilimi dergilerinde öğretim üyelerinin en fazla sayıda makale yayımladıkları 200 Siyaset Bilimi Bölümünü saptamış ve bu araştırmaya göre, söz konusu dergilere en fazla katkı yapan 200 Siyaset Bilimi Bölümünün arasına Türkiye'den yalnızca Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü girmiştir

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com