Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıklığı, odaklanma, zihin

Zihin Açıklığı Ve Odaklanma

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zihin Açıklığı Ve Odaklanma

Merhaba, Öncelikle Yaşımı belirteyim 17 Yaşımdayım ve sorunum odaklanmak yani derslerde olsun her hangi bir şeyde olsun odaklanma sorunu yaşıyorum eskiden böyle değildi ergenlikten olabileceğini düşünüyorum, belki ama bu bana çok koyuyor yani dersleri anlayamıyorum kendimi veremiyorum bazen insanları da anlayamıyorum ve saflaştığımıda düşünüyorum yani Şunları da belirtmeliyim günümün yarısı bilgisayarda geçiyor buda bir neden olabilir ama son zamanlarda okul nedeniyle eskisi kadar ilgilenmiyorum da Bilişim bölümü okuyorum ve bugün sınavım çok berbat geçti üstelik çok iyi bildiğim bir konuydu sadece odaklanma ve soruları küçümseme gibi bir sorunum var Okulu, sınavı bir kenara attım insanlarla olan iletişimim de zayıflamaya başladı üstte dediğim gibi biraz garipleştim psikolojim bozuldu resmen lütfen düzenli bir olumlama düşünme yöntemi verin yani değişiklikler istiyorum beynim durmuş gibi format atıp yeniden hayata başlamak istiyorum çok kötüyüm beynimde çok gereksiz düşünceler var hep aklım onlara gidiyor, evet bu belki çoğumuzun sorunu ama eminim buna ben engel olabilirim, öyle düşünüyorum lütfen yardımcı olun

Ne gibi yöntemler uygulayarak düzene girebilirim ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com