Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
‘kelimei, getirdi, polis, teröristi, vuran, yaralı, şahadet’

2 Teröristi Vuran Yaralı Polis ‘Kelime-i Şahadet’ Getirdi

Eski 07-10-2008   #1
cansel

2 Teröristi Vuran Yaralı Polis ‘Kelime-i Şahadet’ Getirdi

112 acil servis çalışanları 'Can pazarı'nı anlattı

SICAK çatışmadan hemen sonra Saat 1045’te vatandaşlar peş peşe telefona sarıldı 155’i, 112’yi arayanlar, “Yetişin polislerimizi vurdular” diye feryat ediyordu İstanbul alarma geçti Olay yerine arka arkaya ambulanslar, polis otoları, zırhlı araçlı polis müdürleri ve savcılar geldi

İlk beyaz melekler geldi

Ama ilk gelenler ’Beyaz melekler’di Acı acı inleyen sirenleriyle 112 Acil Servis ekipleri, hemen yaralılara müdahele etti Ortada tam bir can pazarı vardı Herkes ’yaşatmak için’seferber oldu Saat 1058’de başlayan müdahale saat 1530’da sona erdi Yaralıyken iki teröristi vuran polis memuru Osman Dağlı, aldığı kurşun yaralarıyla acılar içinde kıvranırken sürekli ’Kelime-i Şahadet’getiriyordu Arkadaşları ona “Yaşayacaksın” diye moral verirken, duygulu anlar yaşandı Tam 45 saat süren müthiş mücadele sırasında yaşananları, sağlık ekibindeki doktor ve hemşireler, Star Ana Haber’de anlatırken ekran başındaki milyonlar da gözyaşlarına boğuldu İşte görevlilerin anlatımıyla can pazarından insan manzaraları:

“Yaşayacaksın dayan!”

“Yaralı polis sürekli Kelime-i Şahadet getiriyordu Şehit düşeceğini sanıyordu Polis arkadaşları da ona moral vermek için ” Yaşayacaksın Osman, dayan “ diye seslendi Ambulansta bile silahını elinden bırakmıyordu Silahını bir ara düşürdü ’Silahımı verin’diye bağırınca, arkadaşları ” Merak etme arkadaşım silahın emin ellerde “ diyerek onu teskin etti Hastaneye götürdük ve ameliyata alındı Sağlığı şimdi iyiye gidiyor Bir diğer polis memurunun durumu ise ağırdı Ambulansta kendisiyle konuşmaya çalıştık Ama sorularımıza cevap veremedi Keşke onu da yaşatabilseydik Biz bu çalışmaları yaparken, ABD’li görevliler yanımızda değildi Yardım için gelen olmadı

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : 2 Teröristi Vuran Yaralı Polis ‘Kelime-i Şahadet’ Getirdi

Eski 07-10-2008   #2
su perisi

Çok üzüldüm gerçekten, ellerinize sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-10-2008   #3
cansel

teşşekürler su perisi
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-10-2008   #4
kezban

kendi ülkem diye söylemediğimiyorum ama bildiğim,okuduğum en yürekli ırk,en yürekli ülke bizimkisine çılgınız ne deliyiz sadece bizim yürekliliğimize şaşanlar bunu böyle dillendiriyorlarteşekkürler paylaşıım için

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com