|
|
Konu Araçları |
ağrı, ilköğretim, kayalık, okulu, tanyolu, taşlıçay |
Tanyolu Kayalık İlköğretim Okulu Taşlıçay Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tanyolu Kayalık İlköğretim Okulu Taşlıçay AğrıTanyolu Kayalık İlköğretim Okulu Hakkında - Tanyolu Kayalık İlköğretim Okulu Tanıtım - Tanyolu Kayalık İlköğretim Okulu Resimleri - Tanyolu Kayalık İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Tanyolu Kayalık İlköğretim Okulu Ağrı Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tanyolu Kayalık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tanyolu Kayalık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tanyolu Kayalık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tanyolu Kayalık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / TAŞLIÇAY Adı: TANYOLU KAYALIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Tanyolu Kayalık Mezrası 04800 TAŞLIÇAY/AĞRI E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|