Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağustos, buca, ilköğretim, izmir, okulu, otuz

Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Buca İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Buca İzmir

Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında - Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Tanıtım - Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri - Otuz Ağustos İlköğretim Okulu İletişim

Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1977-78 Öğretim yılında Hasan Ali Yücel ilkokulu binasının içinde öğretime başlamıştır 1977 yılı Aralık ayında İzmir’de olan deprem nedeniyle okulumuz Otuz Ağustos İlköğretim okuluna taşınmış ve öğretim yılını orada tamamlamıştır 1979-1980 öğretim yılında tekrar Hasan Ali Yücel ilkokuluna taşınmıştır

1982-1983 öğretim yılında da şu anki binaya nakil olmuştur Beş sınıflı bu binada sabahçı ve öğlenci olmak üzere on şube açılmıştır 1984-1985 öğretim yılında artan öğrenci talebi karşısında okulda bulunan çok amaçlı salon ikiye bölünerek şube sayısı on ikiye yükselmiştir 1984-1985 öğretim yılından itibaren beş tane birinci sınıf, dört tane ikinci sınıf ve üç tane de üçüncü sınıf açılmıştır Ancak sonraki yıllarda aşırı öğrenci başvurusu olmuştur Okul binasının ufak ve sınıfların ilkokul tipinde olması kapasite artışını engellemiştir Çevrede yakın bir okulun olmayışı ve nüfusun hızla artması okulumuzun yetersiz kalmasına neden olmuştur 1987-1988 öğretim yılında okulumuzda Fransızca dersi ikinci bir dil olarak okutulmaya başlanmıştır 1988-1989 öğretim yılının sonunda ek bir binaya ihtiyaç duyulmuş ve hemen inşaatına başlanmıştır 1989-1990 öğretim yılında sınıflardaki öğrenci sayısı yetmişe ulaşmış aynı öğretim yılının ikinci kanaat döneminde ek binanın hizmete açılmasıyla sınıflar ikiye bölünmüştür 1989-1990 öğretim yılında 1968 yılında eğitim-öğretime başlayan Otuz Ağustos İlkokul’u ile birleşerek Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretime devam etmiştir Daha sonra Hasan Ali Yücel İlkokul’u ile birleşmiş gibi düşünüleceğinden bu defa Otuz Ağustos İlkokulu adını alarak Otuz Ağustos İlköğretim Okulu olarak eğitime devam etmektedir

Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Buca
Okul Adresi : Barbaros Hayrettin Paşa Cad 314 sok no:8 35150 Buca İzmir
Okul Telefonu : (232) 4871723
Okul Fax : (232)
Okul Web : wwwbucaotuzagustosnet
Okul E-Mail : bilgi@bucaotuzagustosnet
Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri:
Lojman Durumu : Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Otuz Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com