|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, okulu, trabzon, vakfıkebir, yaliköy |
Yaliköy İlköğretim Okulu Vakfıkebir Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaliköy İlköğretim Okulu Vakfıkebir TrabzonYaliköy İlköğretim Okulu Hakkında - Yaliköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yaliköy İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yaliköy İlköğretim Okulu Resimleri Yaliköy İlköğretim Okulu Trabzon Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yaliköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yaliköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yaliköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yaliköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / VAKFIKEBİR Adı: YALİKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yali Mah Yaliköy Vakfikebir/Trabzon Telefon Numarası: 4628566020 Faks Numarası: 4628566013 Kurumun Misyonu : Öğrencilerimizi,İlköğretimin amaçları ve temel ilkelerine uygun olarak yetiştirmek; oluşturacağımız çağdaş ortamlarda öğrencilerimizin mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları kullanarak bir üst öğrenime hazırlamaktır Kurumun Vizyonu: Kaliteli eğitim hizmetini öğrencilere ulaştıran, öncülük rolünü üstlenen eğitim merkezi olmayı öngörüyoruz Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|