Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağrı, diyadin, ilköğretim, okulu, taşbasamak

Taşbasamak İlköğretim Okulu Diyadin Ağrı

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Taşbasamak İlköğretim Okulu Diyadin Ağrı

Taşbasamak İlköğretim Okulu Hakkında - Taşbasamak İlköğretim Okulu Tanıtım - Taşbasamak İlköğretim Okulu Resimleri - Taşbasamak İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve muhterem unsurlarıdır (Atatürk) Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister (Atatürk) Yeryüzünde öğretmenlikten daha şerefli bir meslek tanımıyorum (Diyojen) Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir (Atatürk) Heykeltıraş mermere ne ise; öğretmen de çocuğa odur Öğretmen ve ağaç ürünlerinden belli olur (Ukrayna Atasözü) “Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” M Kemal ATATÜRK
TAŞBASAMAK İLKÖĞRETİM OKULU

Okul Kodu

769795

Okul Müdürü

SERDAR İSPİRLİK
Telefon 0(472) 511 43 10
Fax
E-Posta 769795@mebk12tr
İnternet Adresi wwwtasbasamakmebk12tr
::: Taşbasamak İlköğretim Okulu :::

Adres Taşbasamak köyü Diyadin/AĞRI

PERSONEL BİLGİLERİ
Müdür Yardımcısı
Öğretmen 11
Memur
Yardımcı Hizmetli Zeynel ALPARSLAN

ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI
Şube Sayısı 8
Öğrenci Sayısı 300

BİNA BİLGİLERİ
Derslik Sayısı 6
Atölye ve İşlik Sayısı
Fen Laboratuarı Var
BT Sınıfı
Konferans Salonu
Spor Salonu
Yemekhane
Misafirhane

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Adeti 1
Lojman Bilgisi Şu an kimse kalmıyor

İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK
İl Merkezine Uzaklık 71 Km
İlçe Merkezine Uzaklık 11 Km

Taşbasamak İlköğretim Okulu Ağrı Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Taşbasamak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Taşbasamak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Taşbasamak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Taşbasamak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi
kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com