Taşbasamak İlköğretim Okulu Diyadin Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Taşbasamak İlköğretim Okulu Diyadin AğrıTaşbasamak İlköğretim Okulu Hakkında - Taşbasamak İlköğretim Okulu Tanıtım - Taşbasamak İlköğretim Okulu Resimleri - Taşbasamak İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve muhterem unsurlarıdır (Atatürk) Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister (Atatürk) Yeryüzünde öğretmenlikten daha şerefli bir meslek tanımıyorum (Diyojen) Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir (Atatürk) Heykeltıraş mermere ne ise; öğretmen de çocuğa odur Öğretmen ve ağaç ürünlerinden belli olur (Ukrayna Atasözü) “Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” M Kemal ATATÜRK TAŞBASAMAK İLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu 769795 Okul Müdürü SERDAR İSPİRLİK Telefon 0(472) 511 43 10 Fax E-Posta 769795@mebk12tr İnternet Adresi wwwtasbasamakmebk12tr ::: Taşbasamak İlköğretim Okulu ::: Adres Taşbasamak köyü Diyadin/AĞRI PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı Öğretmen 11 Memur Yardımcı Hizmetli Zeynel ALPARSLAN ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 8 Öğrenci Sayısı 300 BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 6 Atölye ve İşlik Sayısı Fen Laboratuarı Var BT Sınıfı Konferans Salonu Spor Salonu Yemekhane Misafirhane LOJMAN BİLGİLERİ Lojman Adeti 1 Lojman Bilgisi Şu an kimse kalmıyor İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İl Merkezine Uzaklık 71 Km İlçe Merkezine Uzaklık 11 Km Taşbasamak İlköğretim Okulu Ağrı Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Taşbasamak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Taşbasamak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Taşbasamak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Taşbasamak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|