|
|
Konu Araçları |
gaziemir, ilköğretim, izmir, kemal, mustafa, okulu, paşa |
Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Gaziemir İzmirMustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu İletişim Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Gaziemir Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu adıyla Emrez mahallesinde, ilçeye 5 km mesafede Ağustos 1986 yılında hizmete açılmıştır 1986 – 1987 öğretim yılında eski okul binasında eğitim öğretim faaliyetine başlamış, Nisan 1988 yılında yapılan ek binayla okulumuz aynı bahçede bulunan ilkokulla birleştirilerek ilköğretim okulu olmuşturOkulumuzda tam gün eğitim verilmektedir 2008- 2009 eğtim öğretim yılında okulumuz 1 Müdür 2 Müdür yardımcısı 32 Öğretmen 1 Memur ve 6 destek personeli ile eğitim ve öğretime devam etmektedir Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Gaziemir Okulun Telefonu: 232 237 43 67 Okulun Faksı: 232 253 73 66 Okulun Adresi: 187 Sok No:2 Emrez Mah Okulun Web Adresi: wwwmustafakemalpasaiook12tr Okulun E-Posta Adresi: 291013@mebk12tr Okulun Müdürü: İbrahim Ethem KESTEL Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz Gaziemir merkeze 6 km uzaklıkta olup,Konak - Gaziemir güzergahında bulunmaktadır Ulaşım belediye otobüsleri ve dolmuşlarla sağlanmaktadır Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mustafa Kemal Paşa İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|