Yarma İlköğretim Okulu Karatay Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yarma İlköğretim Okulu Karatay KonyaYarma İlköğretim Okulu Hakkında - Yarma İlköğretim Okulu Tanıtım - Yarma İlköğretim Okulu Resimleri - Yarma İlköğretim Okulu İletişim Yarma İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yarma İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yarma İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yarma İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yarma İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Yarma İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1923 yılında 2 derslik olarak öğretime başlamıştır1962 yılında çıkan yangın sonucu yanması üzerine 4 derslikli olarak bina yeniden yapılmıştır1992 yılında 5 derslikli ek bina ilave edilmiştir1992 yılından itibaren ilköğretim olarak hizmet vermektedir Yarma İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: YARMA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YARMA KASABASI Telefon Numarası: 3323932033 Faks Numarası: E-mail Adresi: yarmaioo@gmailcom Web Adresi: - Yarma İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|