|
|
Konu Araçları |
bilgileri, çelebioğlu, cem, çorlu, ilköğretim, okulu, tekirdağ |
Cem Çelebioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cem Çelebioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu TekirdağÇorlu Cem Çelebioğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Cem Çelebioğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cem Çelebioğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Cem Çelebioğlu İlköğretim Okulu Resimleri Cem Çelebioğlu İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cem Çelebioğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cem Çelebioğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cem Çelebioğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cem Çelebioğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: CEM ÇELEBİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çorlu/Tekirdağ Telefon Numarası: 2826247114 Faks Numarası: 2826247114 OKULUMUZ İstanbul Barosu avukatlarından sayın Cemal Çelebioğlu tarafından 1985 yılında elim bir trafik kazasında vefat eden oğulları Cem Çelebioğlu'nun anısını ve adını yaşatmak amacıyla devletimizin başlatmış olduğu ''Kendi Okulunu Kendin Yap'' kampanyası dahilinde yaptırılmıştır 1986 yılında inşasına başlanan 1988 yazında bitirilen 1071 metrekare alan üzerine iki katlı okul binası 1988 - 1989 öğretim yılı başında müstakil ortaokul olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na devir teslimi yapılmıştır Okulumuz Tekirdağ'a 18km ve Çorlu'ya 18 km uzaklıkta Yenice Beldesi, Şerefli mevkiinde bulunmaktadır 2008 - 2009 öğretim yılında okulumuzda bulunan öğrenci sayısı 178' dir Personel Kadrosu 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 8 öğretmen ve 2 görevliden oluşmaktadır Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberibiz |
|