|
|
Konu Araçları |
altıntaş, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, sevdiğin |
Sevdiğin İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş Kütahya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevdiğin İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş KütahyaSevdiğin İlköğretim Okulu Hakkında - Sevdiğin İlköğretim Okulu Tanıtım - Sevdiğin İlköğretim Okulu Resimleri - Sevdiğin İlköğretim Okulu İletişim Sevdiğin İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sevdiğin İlköğretim Okulu Kütahya Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sevdiğin İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sevdiğin İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sevdiğin İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sevdiğin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Sevdiğin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Altıntaş Okulun Telefonu: 274 3272165 Okulun Faksı: Okulun Adresi: SEVDİĞİN KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://sevdiginmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sevdiğin İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|