|
|
Konu Araçları |
altıntaş, bilgileri, genç, ilköğretim, kütahya, mehmet, okulu, şehit |
Şehit Mehmet Genç İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş Kütahya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Mehmet Genç İlköğretim Okulu Bilgileri Altıntaş KütahyaŞehit Mehmet Genç İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Mehmet Genç İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Mehmet Genç İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Mehmet Genç İlköğretim Okulu İletişim Şehit Mehmet Genç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve devrimleri ışığında; Türkçe'yi doğru ve güzel konuşup yazabilen, iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, kendini ifade edebilen, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen bireyler yetiştirmektir Çevrede tercih edilen okullar arasında yer alan okulumuzda, gelişen, değişen programlara açık, kendini yenileyen, bilgiye ulaşmanın yollarını bilen , beceri ve başarı düzeyi yüksek, çağdaş, insan olmanın onurunu taşıyan, mesleki dayanışma içinde , paylaşmayı bilen, saygın, başarılı kadromuz ve çağdaş eğitim yönetimi yaklaşımlarını uygulayan idari kadromuz ile Öğrenen Okul modelimiz temel dinamiğimizi oluşturmaktadır Ayrıca Okul Aile Birliğimiz başarılı çalışmalarıyla okulumuza destek vermekte ve yardımcı olmaktadırlar VİZYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş; Temel demokratik değerlerle donanmış; Bireysel farklılıkları ne olursa olsun; Araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; Yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır? Şehit Mehmet Genç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Altıntaş Okulun Telefonu: 274 3214012 Okulun Faksı: Okulun Adresi: BEŞKARIŞ KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://sehitmehmetgenciomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Mehmet Genç İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|