|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, mamak, okulu, şehitlik |
Şehitlik İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehitlik İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Şehitlik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehitlik İlköğretim Okulu Resimleri - Şehitlik İlköğretim Okulu Hakkında Şehitlik İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehitlik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehitlik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehitlik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehitlik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: ŞEHİTLİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Balkiraz Mah Uslu Sok No20 Mamak/Ankara Telefon Numarası: 3123194213 Faks Numarası: 3123194213 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Şehitlik İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|