|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, kızılcaköy, merkez, okulu |
Kızılcaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızılcaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kızılcaköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kızılcaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Kızılcaköy İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇEMİZ Köyümüzde İlk Eğitim Öğretim 1940 yılında caminin yanında bulunan köy kahvesinde başlamıştır ( Bu bina daha sonra yıkılarak köy konağı ve düğün salonuna dönüştürülmüştür) 1944 yılında şuan ki ikinci kademe binasının önüne ilkokul binası yapılmış ve 1976 yılına kadar hizmet vermiştir 1976 yılında 5 derslikli yeni okul binası yapılmış ve önceki bina hizmet dışı bırakılmıştır Üç yıl sonra hizmet dışı bırakılan eski bina , 1979 yılında tekrar ortaokul olarak hizmete açılmıştır 1996 yılına kadar bu iki bina ilkokul ve orta okul olarak hizmet vermiştir 1996/ 1997 Eğitim öğretim Yılında Günümüzde ikinci kademe eğitiminin yapıldığı bina hizmete girmiştir Yeni binanın hizmete girmesiyle ilkokul ve ortaokul birleştirilerek ilköğretime geçilmiştir Bir yıl sonra 1997/1998 Eğitim Öğretim yılında 8 yıllık kesintisiz eğitime geçilmiştir Kızılcaköy İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kızılcaköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kızılcaköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kızılcaköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kızılcaköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: KIZILCAKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KIZILCAKÖY Telefon Numarası: 2562451003 Faks Numarası: 2562451003 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Kızılcaköy İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|