|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, eylül, ilköğretim, okulu, polatlı |
13 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
13 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - 13 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - 13 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - 13 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında 13 Eylül İlk Öğretim Okulu adını, Türk Ordusu'nun, Atatürk'ün Başkomutanlığında 13 Eylül Günü Sakarya Savaşı'nda düşmanı tam ve kesin bir yenilgiye uğrattığı tarihten almıştır Okulumuzun eski binası 1948 yılında yapılmış olup 1949 yılı Şubat ayında öğretime başlamıştır Okul binasına 1998 yılına kadar herhangi bir eklenti ve değişiklik yapılmamış olup 1976 yılında küçük bir onarım görmüştür Fakat 1998-1999 Öğretim Yılında 18 derslikli ek bina Eğitim-Öğretime başlamıştır 1999-2000 Öğretim Yılında Polatlı İlköğretim Okulu ile birleşerek aynı isim altında Eğitim-Öğretime devam etmektedir OKUL BİNALARIMIZ Okulumuz 5537 metrekare alan üzerinde kurulmuş olup IBina (Eski)497 metrekare, IIBina(Yeni)612 metrekare olup kalan 4428 metrekare okul bahçesi olarak kulanılmaktadır IBinanın(Eski)Özellikleri: a-)10Adet Derslik b-)1 Adet Teknoloji ve Tasarım Dersi Atölyesi c-)1 Adet Arşiv d-)1 Adet Depo e-)1 Adet Kalorifer Dairesi f-)2 Adet İdareci Odası g-)1 Adet Rehberlik Servisi Odası h-)1 Adet Öğretmenler Odası i-)1 Adet Hizmetli Odası j-)1 Adet Müzik Odası k-)2 Adet Kız ve Erkek Öğrenci Tuvaleti l-)1 Adet Kız Öğrenci Soyunma Odası IIBinanın(Yeni)Özellikleri: a-)13Adet Derslik b-)2 Adet Anasınıfı c-)3 Adet İdareci Odası d-)2 Adet Memur Odası e-)1 Adet Öğretmenler Odası f-)1 Adet Hizmetli Odası g-)1 Adet Laboratuar h-)2 Adet Teknoloji ve Tasarım Dersi Atölyesi i-)1 Adet Çok Amaçlı Salon j-)1 Adet Kalorifer Dairesi k-)6 Adet Kız ve Erkek Öğrenci Tuvaleti l-)2 Adet Öğretmenler Tuvaleti m-)1 Adet Spor Odası n-)1 Adet Harita Odası o-)1 Adet Sığınak p) 2 adet BT Sınıfı Bahçe Durumu: Okulun bahçesi korkuluklu beton ihata duvarı ile çevrili olup;okul bahçesinde yeterince çam ve çeşitli tipte ağaç bulunmaktadırBahçeye asfalt dökülmüştürOyun alanı olarak Voleybol,Minyatür Futbol ve Hentbol Sahaları bulunmaktadırYeni Bina ön bahçesinde Atatürk Büstü bulunmaktadırBahçeye 4 kapı açılmakta ve kapılar kontrol edilmektedir 13 Eylül İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 13 Eylül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 13 Eylül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 13 Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 13 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: 13 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CUMHURİYET MAH SELÇUK CADNO:2 Telefon Numarası: 3126231072 Faks Numarası: 3126227877 E-mail Adres : 862338@mebk12tr Web Adresi: ANKARA - POLATLI - 13 Eylül İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|