|
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, yenice |
Yenice İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yenice İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yenice İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yenice İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Yenice İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ Öğrenmeyi öğrenen, görev ve sorumluluk bilincine sahip, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir VİZYONUMUZ Öğrenci, öğretmen, veli, işbirliği ve dayanışma içindeyiz Öğrenme temel ihtiyacımızdır Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışırız Yenice İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yenice İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yenice İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yenice İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yenice İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: YENİCE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yenice Köyü Balikesir Telefon Numarası: 2662724251 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 656725@mebk12tr Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Yenice İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|