Başoba İlköğretim Okulu Hopa Artvin |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Başoba İlköğretim Okulu Hopa ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Başoba İlköğretim Okulu Tanıtımı - Başoba İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Hopa'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Başoba İlköğretim Okulu Resimleri Başoba İlköğretim Okulu Artvin Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Başoba İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Başoba İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Başoba İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Başoba İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / HOPA Adı: BAŞOBA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Başoba llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4663812466 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi :basobailkogretim@hotmailcom Web Adresi: Başoba İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|