Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, izmir, karer, karşıyaka, lamia, okulu

Lamia Karer İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lamia Karer İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir

Lamia Karer İlköğretim Okulu Hakkında - Lamia Karer İlköğretim Okulu Tanıtım - Lamia Karer İlköğretim Okulu Resimleri - Lamia Karer İlköğretim Okulu İletişim

Lamia Karer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzun Misyonu

* Aile değerlerine önem veren,toplu yaşama kurallarına uymayı bilen,büyüklerine saygılı,küçüklerine sevgi ve şefkat gösterebilen bireyler yetiştirmek
* Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı vatanını ve milletini seven teknoloji ve yeniliklere açık edindiği bilgi ve becerileri olumlu davranışa dönüştüren bireyler yetiştirmek
* Öğrencilerimizin her türlü sıkıntılarında onlara destek olmak iyi ve doğruyu görmelerini sağlayarak yararlı alışkanlıklar kazandırmak
* Öğrencilerimize öğüt vermek yerine davranışlarımızla örnek olmak
* Araştırmacı kendini bilen dürüst ilkeli kendisiyle barışık bireyler yetiştirmek
* Okulumuzda nitelikli ve kaliteli eğitim hizmeti sunarak çevrenin en başarılı okulu haline getirerek bir üst kurumuna daha donanımlı öğrenciler gönderen bir eğitim kurumu olmasını sağlamaktır

Okulumuzun Vizyonu

* Eğitim öğretim başta olmak üzere verilen tüm hizmetleri açısından bölgenin kaliteli ve nitelikli okulu olmak
* Öğrencilerin yetenekleri ve hobileri doğrultusunda yaratıcılıklarını geliştirmek
* Mesleğimizle ilgili yapacağımız okuma ve araştırma çalışmalarıyla yenilikleri takip etmek
* Velilerimize kendilerini geliştirici seminerler vermek
* Öğrenme sürecinde eğitim teknolojisini ilgilendiren tüm araç ve gereçleri etkili ve verimli şekilde kullanmak
* Bilgi çağının yaşandığı tüm dünyada anlayan yorumlayan bilgi üreten sorun çözen ve bilimsel düşünebilen değişen koşullara uyum sağlayan değil koşulları değiştiren bireyler yetiştirmek

Lamia Karer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka
Okulun Telefonu: 232-3304458
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Şemikler Mah 6305 Sk No:21
Okulun Web Adresi: http://wwwlamiakarerk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Lamia Karer İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com