Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
80yıl, bilgileri, ilköğretim, izmir, narlıdere, okulu

80.Yıl Narlıdere İlköğretim Okulu Bilgileri Narlıdere İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

80.Yıl Narlıdere İlköğretim Okulu Bilgileri Narlıdere İzmir

80Yıl Narlıdere İlköğretim Okulu Hakkında - 80Yıl Narlıdere İlköğretim Okulu Tanıtım - 80Yıl Narlıdere İlköğretim Okulu Resimleri - 80Yıl Narlıdere İlköğretim Okulu İletişim

80Yıl Narlıdere İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1961 yılında Oğuzhan İlköğretim okuluna bağlı olarak çalışmaya başlamış, 1962 eğitim öğretim yılında okula Baş Öğretmen sıfatı ile Ali Yılmaz�ın atanmasını takiben bağımsız olarak Narlıdere İlkokulu adıyla açılmıştır Okul olarak kullanılan 4-5 barakanın eğitim için yetersizliği tespit edilmiş ve üst bahçeye 1974 yılında 1 bina yapılmıştır
Okulun ikinci müdürü Hüseyin Ünalan olmuş o bu görevde kısa süre kaldıktan sonra yerine Cafer Yılmaz 02021982 tarihinde göreve başlamıştır Alt bahçede bulunan barakalar yıkılarak yeni bir bina inşa edilmiştir Üç katlı olarak planlanan bu bina iki kat ve 5 derslik şeklinde bırakılarak 12021986 tarihinde hizmete açılmıştır Çeşitli zamanlarda yapılan tadilatlarla 1 binadaki tuvaletler dersliğe dönüştürülmüş Onun yerine bahçeye tuvaletler yapılmıştır 8 yıllık eğitime geçiş sürecinde derslik ihtiyacını karşılamak ve tekli eğitime geçmek amacıyla okul salonu iki duvarla bölünerek 3 derslik elde edilmiştir

Okulumuzun adı 8 yılık zorunlu eğitime geçişle birlikte Narlıdere İlköğretim Okulu olmuştur

&nbspCumhuriyetimizin 80 Yılı münasebeti ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 18112003 tarih ve 4 nolu kararı ve Valilik Makamının 04122003 tarih ve 315/ 98463 sayılı olurları ile tüm İzmir ilçelerinde birer okula 80Yıl ibaresinin eklenmesi kararı çerçevesinde okulumuzun adı � 80Yıl Narlıdere İlköğretim Okulu� olarak değiştirilmiştir

&nbspOkulumuz tekli eğitim yapmakta olup 453 öğrenciye 26 öğretmen ve iki idareci 1 memur, 1 hizmetli ile çalışmalarını sürdürmektedir Okulumuzda 16 derslik ,1 anasınıfı bulunmaktadır Bilgisayar laboratuarımız vardır

80Yıl Narlıdere İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Narlıdere
Okulun Telefonu: 232 239 47 74
Okulun Faksı: 232 239 47 74
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: İZMİR-NARLIDERE (80Yıl Narlıdere İlköğretim Okulu)
Okulun E-Posta Adresi: iznar80yil@hotmailcom
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

80Yıl Narlıdere İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com