|
|
Konu Araçları |
bilgileri, hasan, ilköğretim, konya, mehmet, meram, okulu, sert |
Mehmet Hasan Sert İlköğretim Okulu Bilgileri Meram Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Hasan Sert İlköğretim Okulu Bilgileri Meram KonyaMehmet Hasan Sert İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Hasan Sertİlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Hasan Sert İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Hasan Sert İlköğretim Okulu İletişim Mehmet Hasan Sert İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmet Hasan Sert İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmet Hasan Sert İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmet Hasan Sert İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mehmet Hasan Sert İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Mehmet Hasan Sert İlköğretim Okulu Misyonu: Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, toplumsal değerlerimizi koruyan, öğrenen, kendine güvenen, üretken, girişimci, kendini yenileyen, seven ve sevilen kişilerin okulu olmak Mehmet Hasan Sert İlköğretim Okulu Vizyonu: Öğrencilerimizin; günümüz şartlarına uygun öğrenmelerini , vatanını sevmelerini, milli ve manevi değerlerine bağlı, araştırmacı, paylaşımcı, idealleri olan, bilimsel düşünceye sahip, uzlaşmacı bireyler olarak geleceğe hazırlanmalarını sağlamak Mehmet Hasan Sert İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: MEHMET HASAN SERT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Melikşah MahKiliçkaya Sok42090 Telefon Numarası: 3323237700 Faks Numarası: 3323237700 E-mail Adresi: mhsert1957@gmailcom Web Adresi: - Mehmet Hasan Sert İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|