|
|
Konu Araçları |
âmil, ilköğretim, karapınar, konya, okulu, önal |
Amil Önal İlköğretim Okulu Karapınar Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Amil Önal İlköğretim Okulu Karapınar KonyaAmil Önal İlköğretim Okulu Hakkında - Amil Önal İlköğretim Okulu Tanıtım - Amil Önal İlköğretim Okulu Resimleri - Amil Önal İlköğretim Okulu İletişim Amıl Onal İlköğretim Okulu Konya Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Amıl Onal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Amıl Onal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Amıl Onal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Amıl Onal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Amil Önal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARAPINAR Adı: AMIL ONAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Amil Önal ilköğretim Okulu Karapınar/Konya Telefon Numarası: 3327556887 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Amil Önal İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak:webrehberibiz |
|