|
|
Konu Araçları |
akşehir, dayanık, ilköğretim, konya, nıhat, okulu |
Nıhat Dayanık İlköğretim Okulu Konya Akşehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nıhat Dayanık İlköğretim Okulu Konya AkşehirNıhat Dayanık İlköğretim Okulu Hakkında - Nıhat Dayanık İlköğretim Okulu Tanıtım - Nıhat Dayanık İlköğretim Okulu Resimleri - Nıhat Dayanık İlköğretim Okulu İletişim Nıhat Dayanık İlköğretim Okulu Konya Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Nıhat Dayanık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Nıhat Dayanık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Nıhat Dayanık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Nıhat Dayanık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Nıhat Dayanık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / AKŞEHİR Adı: NIHAT DAYANIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SEYRAN MAHKUVAYİ MİLLİYECADNO:8 Telefon Numarası: 3328133511 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Nıhat Dayanık İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|