Avlağı Taşdibi İlköğretim Okulu Karaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Avlağı Taşdibi İlköğretim Okulu KaramanKaraman Avlağı Taşdibi Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Avlağı Taşdibi İlköğretim Okulu Tanıtım - Avlağı Taşdibi İlköğretim Okulu Resimleri - Avlağı Taşdibi İlköğretim Okulu İletişim Avlagı Tasdıbı İlköğretim Okulu Karaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Avlagı Tasdıbı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Avlagı Tasdıbı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Avlagı Tasdıbı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Avlagı Tasdıbı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KARAMAN / MERKEZ Adı: AVLAGI TASDIBI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Avlağı Taşdibi Köyü Karaman Telefon Numarası: 3382662127 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|