Ergenuşagı İlköğretim Okulu Kozan Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ergenuşagı İlköğretim Okulu Kozan AdanaErgenuşagı İlköğretim Okulu Hakkında - Ergenuşagı İlköğretim Okulu Tanıtım - Ergenuşagı İlköğretim Okulu Resimleri - Ergenuşagı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Ergenuşagı İlköğretim Okulu Adana Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ergenuşagı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ergenuşagı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ergenuşagı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ergenuşagı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / KOZAN Adı: ERGENUŞAGI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ergenuşağı Köyü/Kozan Telefon Numarası: 3225192133 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|