Dahiyane:))))) |
06-30-2008 | #1 |
bonsoir
|
Dahiyane:)))))Başbakan Erdoğan, dış destek aramak için İngiltereye ziyarete > > gitmiş > > > > Ziyareti sırasında Kraliçe tarafından çay içmeye davet edilen > > Erdoğan, > > Kraliçeye kendi liderlik felsefesinin ne olduğunu sormuş Kraliçe > > de > > > > 'çevremi akıllı insanlarla doldurmak' cevabını vermis > > > > Erdoğan bunun üzerine kraliçeye çevresindeki insanların akıllı > > olup olmadiklarını nasıl > > ayırt ettiğini sormuş > > > > Kraliçe, 'onlara doğru soruları sorarak ayırt ediyorum' diye > > yanıtlamış ve > > > > 'izin verin göstereyim' demiş > > > > Kralice hemen Tony Blair'i aramış ve: ' Sayin Başbakan, lütfen bu > > soruya cevap verin : > > > > Annenizin bir çocuğu var, babanızın bir çocuğu var ve bu çocuk > > sizin > > ne kız ne de erkek kardeşiniz Kimdir bu ? diye sormuş > > > > Tony Blair : ' Bu, benim majesteleri ' diye yanıtlamış > > > > Kraliçe: ' Doğru Teşekkürler İyi çalışmalar Blair ' demiş ve > > Erdoğan'a dönerek : > > > > ' Gördünüz mü sayın Erdoğan ? ' > > > > Erdoğan ; ' Evet majesteleri, çok teşekkür ederim, bu metodunuzu > > kesinlikle > > kullanacağım ' diyerek oradan ayrılmış > > > > Yurda dönüp hemen Unakıtan'ı yanına çağıran Erdoğan, > > > > ' Kemal abi sana soracağım bir soruyu cevaplamanı istiyorum ' > > demiş > > > > Unakitan : ' Tabii efendim, nedir ? ' > > > > Erdoğan : 'Annenin bir çocuğu var, babanın bir çocuğu var, ve bu > > çocuk senin ne kız > > > > ne de erkek kardeşin Kimdir bu ? ' > > > > Unakıtan sağa bakmış , sola bakmış düşünmüş taşınmış ve en > > sonunda : > > > > 'Efendim bunu biraz düşünüp sonra size cevap versem ? ' demiş > > > > Erdoğan kabul etmiş ve Unakıtan oradan ayrılmış, vakit > > kaybetmeden > > danışmanlarını toplantıya çağırmış, saatlerce bu soru üzerinde > > düşünmüşler, > > ama kimse bir cevap bulamamış > > > > En sonunda Kemal Unakıtan Kemal Derviş'i aramış ve durumu > > açıkladıktan sonra : > > > > 'Annenizin bir çocuğu var, babanızın bir çocuğu var, ve bu çocuk > > sizin ne kız > > > > ne de erkek kardeşiniz Kimdir bu ? ' diye sormuş > > > > Derviş: ' Bunda bilemeyecek ne var, tabii ki benim ' diye > > yanıtlamış > > Cevabi alan Unakıtan hemen Erdoğan'ı arayarak : ' Cevabı buldum > > efendim, kim olduğunu biliyorum > > Cevabım : Sayin Kemal Derviş ' demiş > > > > Erdoğan büyük bir hayal kırıklığıyla cevap vermiş: > > > > ' Yanlış cevap Kemal Abi, doğru cevap Tony Blair idi ' > > > > |
|