Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > ForumSinsi Online Videolar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arap, birde, golleri, izleyin, spikerle

Golleri Birde Arap Spikerle İZLEyin...

Eski 06-16-2008   #1
Equinox
Iconsiritik

Golleri Birde Arap Spikerle İZLEyin...

Coşkulu anlatımlarıya Türk sporseverlerin büyük beğenisini kazanan Arap spiker dünkü Çek Cumhuriyeti maçında Arda ve özellikler Nihat'ın son golünde yine coştu

A Grubu son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0'dan son 15 dakikada 3-2 mağlup eden Milli Takımımızın maçını anlatan Arap spiker yine kendine özgü sunumuyla büyük bir coşku içinde anlattı

İşte Arda ve Nihat'ın golleri ve Arap spikerimizin coşkulu anlatımı:
(Yoğunluk nedeni ile videoların açılması zaman alabilir)
video :Golleri bir de Arap spikerle İZLEyin | Haber 7

Cevap : Golleri Birde Arap Spikerle İZLEyin...

Eski 06-17-2008   #2
[KAPLAN]

İsviçre maçını bir Arap televizyonundan izlemek zorunda kalmıştım Özellikle ikinci golümüzdeki büyük mutluluğu dilini anlayamazsam da, ses tonuyla, vurgusuyla çok güzel anlaşılıyordu O bağırdıkça televizyon karşısında bizler daha da mutlu oluyorduk Çek maçını ise Atv'den izledim ancak konu Arap sunucu olunca şüphesiz İsviçre maçı tecrübesiyle artık bu farklı dilde sunumlar daha çok ilgimi çeker oldu Ancak İsviçre maçında sanki daha bir coşkulu anlatım vardı, bilemiyorum belki canlı canlı izlemenin etkisiyle farklı bir hissayet oluşmuş olabilir şüphesiz Yine de bu sevinç de gayet güzel olmuş

Bu güzel paylaşımınız için teşekkürler Sevgili Equinox

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-17-2008   #3
onur02

paylaşım için saol
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-23-2008   #4
kar_tanesi

teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com