Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
candaranın, hediyesi, kitap, krallığı, taşlar, üçlemesi, özeti

Candaranın Hediyesi / Taşlar Krallığı Üçlemesi- 1 Kitap Özeti

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Candaranın Hediyesi / Taşlar Krallığı Üçlemesi- 1 Kitap Özeti

Candaranın Hediyesi / Taşlar Krallığı Üçlemesi- 1

Jasper Cooper
ERDEM YAYINLARI
Taşlar Krallığı üçlemesinin ilk kitabı Candara’nın Hediyesi… Gizemli bir yabancı bir gece yarısı krallığa girdiğinde, barış içindeki Taşlar Krallığı’nda yaşam darmadağın olur Yabancı, güçlerini kullanarak krallığı ele geçirmeye istemekte ve sihirli Candara Taşları’nı çalmayı planlamaktadır Son derece acımasızdır ve mahvedici bir büyü yapar Ama iki cesur çocuk, Prenses Amalek ve Prens Seph tarafından beklenmedik bir direnişle karşılaşır Kara Büyücü’nün planını bozmaya kararlıdırlar Savaşmak için geriye bir tek kendilerinin kaldığını fark ederler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com