|
|
Konu Araçları |
kadının, muhabbetleri, taraftakie, öbür, ölen |
Ölen 2 Kadının Öbür Taraftakie MuhabbetLeri . . .:) |
05-12-2008 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
Ölen 2 Kadının Öbür Taraftakie MuhabbetLeri . . .:)-Selam, benim adım Wanda
-Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün? -Donarak öldüm -Ne kadar korkunc -Yok o kadar kotu degildi, soguktan titremem gecince isinmaya basladim ve uyku basti, sonunda huzur dolu bir olum-Peki sen nasil oldun? -Agir bir kalp krizi gecirdim Kocamin beni aldattıgini sandim, onu is ustunde yakalamak icin eve erken geldim, fakat evde tek basina televizyon seyreder halde buldum -Sonra ne oldu? -Kesinlikle evde baska bir kadinin oldugundan emindim, butun evi aramaya basladim Catiyi, yatakların altini ama her yeri aradım fakat bulamadim Ama asiri yorulmustum, kalp krizi gecirdim ve oldum -Keske derin dondurucuya baksaydin, su anda ikimiz de yasiyor olacaktik :iconsiritik::iconsiritik::iconsiritik: |
Cevap : Ölen 2 Kadının Öbür Taraftakie MuhabbetLeri . . .:) |
05-12-2008 | #2 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Ölen 2 Kadının Öbür Taraftakie MuhabbetLeri . . .:)hehehe süpermiş yaxD teşekkürler paylaşım için
05-12-2008 | #3 |
|
Cevap : Ölen 2 Kadının Öbür Taraftakie MuhabbetLeri . . .:)süper:D:D:D |
05-12-2008 | #4 |
sıradışı
|
Cevap : Ölen 2 Kadının Öbür Taraftakie MuhabbetLeri . . .:)koptum ya xD teşekkürler |
05-12-2008 | #5 |
cansel
|
Cevap : Ölen 2 Kadının Öbür Taraftakie MuhabbetLeri . . .:)ehuehuehu çok güzel paylaşımın için teşşekürler:D
05-13-2008 | #6 |
sameg
|
Cevap : Ölen 2 Kadının Öbür Taraftakie MuhabbetLeri . . .:)hehaheha cidden süppermiş
|
|