Tabu Diyalogları Bu Başlık Altında |
10-02-2006 | #1 |
emreduman
|
Tabu Diyalogları Bu Başlık AltındaKelime: demeç -ben simdi masada oturdum veriyorum -nasi yaaa ?? -ya iste masada oturdum fotograf çekip yazi yazan tiplere veriyorum -neee??? -ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! -pas be pas! of demeçti Kelime: baraj -Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta -Pusu -Yuh! Kelime: helikopter -Savasta yaralilari kurtarir! -Doktor! - Degil - Sihhiye! -Degil, yukardan gelen bir sey -Ee Allah? Kelime: dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir ayni mekanda - Grup seks! -Çarpilirsin valla! -Ha Tamam trafo! Kelime: kadinbudu -Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadin! - Onun yeneni? -Çitir Kelime: Eskimo - Kutupta yasarlar - (Hep bir agiz dan) Ayiiiiiii! -Yok insan olanlari - Heeee Eskimo! Kelime: repertuar -Anlatan, sarki söylemeye merakli bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelligini iyi bilen hatun arkadasina dönüp sorar: -Benim neyim genis? - Kalçan! Kelime: travma - Hani düsüp kafani kaldirim tasina vurursun da bi sey geçirirsin? -Film seridi? -Grup: Çüssssssss! Kelime: terlik -neyle yürürsün -ayak!!! - heh hani böyle ayaklarin üsür altinda onlar olur böle yumsak yumsak - koyun!! - yuh onun daha küçügü ya, koyun dedi hödük! - kuzu!!! - allah belani versin pas! Kelime: diz - pantolonu nereye giyeriz? -bacaga? - hah bacaklarimizin ortasinda ne vardir? -oha! Kelime: zebani - allahin meleklerinden biri - cebrail - ilk üç harfi çizgili bir hayvani çagiristiriyor -zebrail? Kelime: duvak -kadinla erkek birlesmeden önce, erkegin kaldirdigi sey -oha! Kelime: iskalamak - dart oynarken neye atarsin? - hedef tahtasina - attin vuramadin mesela noldu? - hedefi vuramadim -tamam da nedir yani o olay - tutturamamak, kaçirmak - hayir nedir baska ismi var onun -tam 12'den vuramamak! - oldu kelime: telepati -hani ben sana bir seyi anlatmaya çalisiyorum ama sozle degil beyin -dalgalariyla falan -ihihih neydiiii teletabi! -tamam tele'si kalsin -kedilerin eline ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be kelime-timsah - abi boöle hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha -???(yuhhh) *son kelime eger bilinirse oyun ve hesap girecektir sure son 10 saniye kelime: lambada ekip1 bakan kisi: aha sictiniz ekip2 anlatan kisi: sen öyle san söyle bakalim alaaddinin cini nerede yasar ekip2anlayankisi: lambada ekip1toptan: haskktirr kelime: van gogh(kulak tabu kelime) -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci -bülent ersoy!!! kelime: miras -simdi diyelim misir'da deden var, bu artik yasamiyor, sana ne birakir? - piramit(dedesi tutankamon ya!) kelime: cumhuriyet w: -ataturk ne kurdu? z: -kitap kurdu kelime: ugur dundar anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir anlayan: reha muhtar? ali kirca? anlatan: yok yok sarisin mavi gozlu anlayan: ataturk? biz: iptal! kelime: kramp anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gülme sesleri kesildiginde sure coktan bitmis kelime: seruven a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus, ama duur) a: abi onu demiyorum neye düskündü? b: kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes) kelime: misir kiz:keops nerde?? cocuk:etiler!! kiz:allah cezani versin emre kelime: okul -biz nereye gideriz hergun -bara diskoya sinemaya cafeyebowlingealisverisegezmeye -ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa kelime : anneler gunu -cennet kimin ayaklari altinda ? -anne -tamam , hani onlarin ozel bi zamanlari var , ne o? -adet |
KeLime Oyunu- |
11-11-2006 | #8 |
RaHaTSiZ
|
KeLime Oyunu-Kelime: DERGAH - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için biraraya gelir ayni mekanda - Grup seks! - Çarpilirsin valla! - Ha Tamam trafo! Kelime: KADINBUDU - Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadin! - Onun yeneni? - Çitir Kelime: TERLIK - neyle yürürsün - ayak! - heh hani böyle ayaklarin üsür altinda onlar olur böle yumsak yumsak - koyun!! - yuh onun daha küçügü ya, koyun dedi hödük! - kuzu!!! - allah belani pas! Kelime: DiZ - pantolonu nereye giyeriz? - bacaga? - hah bacaklarimizin ortasinda ne vardir? - oha! Kelime: ZEBANi - allahin meleklerinden biri - cebrail - ilk üç harfi çizgili bir hayvani çagristiriyor - zebrail? - seni zebrail çarpsin insallah! Kelime: DUVAK -Kadinla erkek birlesmeden önce, erkegin kaldirdigi sey -oha! kelime: TELEPATI -hani ben sana bir seyi anlatmaya çalisiyorum ama sozle degil beyin dalgalariyla falan -ihihih neydiiii teletabi! -tamam tele'si kalsin kedilerin eline ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be kelime: TIMSAH -abi boöle hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha -?!???!!(yuhhh) son kelime eger bilinirse oyun ve hesap girecektir sure son 10 saniye kelime: LAMBADA ekip1 bakan kisi: aha mictiniz ekip2 anlatan kisi: sen öyle san söyle bakalim alaaddinin cini nerede yasar ekip2 anlayankisi: lambada ekip1 toptan: hastirr kelime: van gogh (kulak tabu kelime) -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci -bülent ersoy!!! kelime: KRAMP anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon (gülme sesleri kesildiginde sure coktan bitmistir) kelime: SERUVEN a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus,ama duur) a: abi onu demiyorum neye düskündü? b: kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes) kelime : MISIR kiz :keops nerde?? cocuk :etiler! ! kiz :allah seni naapsin emre kelime: OKUL -biz nereye gideriz hergun -bara diskoya sinemaya cafeyebowlinge alisverise gezmeye ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa kelime : ANNELER GUNU -cennet kimin ayaklari altinda ? -anne -tamam , hani onlarin ozel bi zamanlari var , ne o? -adet kelime:KOPEKBALIGI -denizde ne olur? -dalgaa! -hayir ya öyle diil hani karadada var hav hav eder? -ha köpek -onun denizde olani? -deniz köpegi! |
Tabu Oyununu Bilirsiniz Demi +16.5 |
11-24-2006 | #10 |
sevdalibulut
|
Tabu Oyununu Bilirsiniz Demi +16.5Hani bir oyun var ya bazı kelimeleri kullanmadan sana verilen kelimeyi grubuna anlatıcaksın İşte arkadaşlar bundan oynarken bakın nasıl çuvallamışlar ) 1 kelime: mala abaza1: abi hatun götürünce neye vurdum dersin? abaza2: mala vurdum derim, haa mala 2 kelime: mini etek erkek: hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya kız: don! topluluk: ohaaaaa! 3 kelime: araba -hani ben arif sem bana gerekmez bla bla -tarif? -yasa geçelim -Murat ın en sevdigi şey ne? -karı? -hayır başka -seks? -hayır, hatta geçen gün değiştirdi -haaa araba 4 kelime: şempanze anlatan benim ben: biz nerden geldik? ortak: maymun, şempanze bir sonraki kart adem ile havva ben: biz nerden geldik ortak: maymun ben: evet bunlar dini maymun yorum yok! 5 kelime:cin tonik -inle kim top oynar? -ciinnn! -yaninda ne iyi gider? -toniiik! 6 kelime:sümüklü böcek -hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var -salyangoz -hah ona cok benziyo Ama sen nezle olunca ne akar burnundan -sümük -evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var -nası yani hayvanın sümüğü mü var? -evet karafatma nedir? -hamamböceği -hah 2 kelimeyi kes -böc -yok yok kelimenin tamami -hamamböc -Allah belanı versin senin be 7 kelime:vazelin -hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin? -vazelin!!!!!!holeeeeyyy 8 kelime:beşik -hani alttan titretiosun yavruyu? -??!!!! 9 kelime:cazibe -abi benim hayvani neyim var? -pipin var -yok lan bu vahşi bişey -oha nasıl ya? 10 kelimealet tabu kelimeler: ayak-deniz-vs vs -golün büyüğüne girerken şeyine ne takarsın? -peştemal (topluluk iptal) 11 kelime: kav -abi şimdi kibritin üstünde ne yazar - ateşle yaklaşma - hayır allaan belasi, o tüp kamyonunda yazar, sööle ne yazar? - haa, tamam hatırladım, vasatı 40 çöp yazar - m oynamıyorum ben bu adamla 12 kelime: kaniş erkek: bahçeye bağlanan sadık 4 ayaklı eleman var ya kız: köpek erkek: heh, onun küçük ve şirin olanı kız: doberman erkek: ohaaa 13 kelime: odak anlatan kelimeye bakar bide gurubuna bakar çoğu fen lisesi mezunu mühendislik öğrencisidir anlatan:çukur aynada merkezin yarisi grup(bir ağızdan)daakkk |
11-25-2006 | #14 |
sawman
|
7 kelime:vazelin -hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin? -vazelin!!!!!!holeeeeyyy guselmıs saol sewdali |
|