|
|
Konu Araçları |
bilgileri, büyükçekmece, çiftçioğlu, ilköğretim, istanbul, okulu, yalçın |
Yalçın Çiftçioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Büyükçekmece İstanbul |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yalçın Çiftçioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Büyükçekmece İstanbulYalçın Çiftçioğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Yalçın Çiftçioğlu İlköğretim Okulu Tanıtım -Yalçın Çiftçioğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Yalçın Çiftçioğlu İlköğretim Okulu İletişim Yalçın Çiftçioğlu İlköğretim Okulu İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yalçın Çiftçioğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yalçın Çiftçioğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yalçın Çiftçioğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yalçın Çiftçioğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE Adı: YALÇIN ÇİFTÇİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Batiköy MahSinanoba Mimarsinan Beldesi Telefon Numarası: 2128640490 Faks Numarası: 2128631603 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|